Facebook pixel

Klantbeoordeling 9.2/10
Pakketten filteren

Last minute kerstpakketten bestellen

Voor velen bedrijven zijn November en December de drukste maanden van het jaar. Daardoor komt voor deze bedrijven het bestellen van een kerstpakket niet op de eerste plek te staan. Kerstpakket online begrijpt dit volkomen en heeft daarom ook voor deze bedrijven een leuk assortiment aan kerstpakketten. Het is middels van grootbelang dat iedere werknemer in uw bedrijf een leuk kerstcadeautje ontvangt. Iedereen verdient namelijk een kerstcadeautje na een jaar hard werken.
Profiteer van de leukste last minute deals en vind een leuk kerstpakket voor uw personeel.

Actieve filters Herstel filters
Overig: Last minute
Sorteren op:
Risicoloos Achteraf Betalen Klantbeoordeling 9,2 / 10 Ruim 825 kerstpakketten Eigen showroom
Hulp nodig? Hulp nodig? Wij zitten er klaar voor! Stel hier je vraag
Prijs
Gewenst aantal
Kleur
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn
bestel last minute nog een kerstpakket voor uw collega's

Last minute bestellen

Op onze last minute pagina heeft u de keuze uit de leukste kerstgeschenken die tot het laatste moment beschikbaar zijn voor u en uw collega’s. Voor de bedrijven die laat zijn met inspiratie opdoen & het bestellen van een kerstpakket moet natuurlijk een leuk last minute kerstpakket beschikbaar zijn. Denk bijvoorbeeld aan een cadeaubon of een wijnkado. Binnen de last minute kerstpakketten vindt u combinaties vanuit ons gehele assortiment. Aan het bestellen van een last minute kerstpakket hangen natuurlijk wel enkele risico’s. Zo kan het voorkomen dat het kerstpakket wat u in eerste instantie in gedachten had, niet meer op voorraad is. Wees er dus alsnog zo snel mogelijk bij en zorg ervoor dat u een kerstpakket voor uw collega’s besteld wat bij ze past. Bekijk ook zeker eens onze extra voordelige deals op Black Friday.

Zorg dat uw werknemers niets te kort komen

Een kerstpakket is voor uw collega een grote blijk van waardering. Voor een werknemer is het dan ook zeer belangrijk om een kerstpakket te ontvangen. Kerstpakket online zorgt er dan ook voor dat iedereen een kerstpakket kan schenken aan zijn collega. Ben je vroeg of laat met het bestellen van een kerstpakket, voor iedereen heeft Kerstpakketonline een kerstpakket naar wens.

Zelf een last minute kerstpakket samenstellen

Is de last minute collectie niets voor u? Dan heeft u de mogelijkheid om zelf een last minute kerstpakket samen te stellen. Kies zelf producten die u belangrijk vind om in het kerstpakket te stoppen voor uw collega. Bij het samenstellen van een last minute kerstpakket krijgt u zeer eenvoudig te zien welke producten er nog beschikbaar zijn voor de kerstpakketten. Neem contact met ons op om te bespreken welke per stuk kerstpakketten u kunt bestellen.

zorg ervoor dat uw collega's alsnog over een leuk kerstpakket beschikken door de last minute kerstpakketten

Vragen ?

Zijn er tijdens uw zoektocht naar het ideale kerstpakket vragen ontstaan omtrent de last minute kerstpakketten? Schroom dan niet, en neem direct contact op met onze helpdesk. Zij staan op werkdagen van 9:00 – 17:00 voor u klaar om al u vragen te beantwoorden. Ook wanneer er andere onduidelijkheden zijn over het bestellen van een kerstpakket kunt u bij ons terecht. Neem gerust contact op per e-mail, telefoon of chat.

Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. Neem contact op