Bereikbaar van 09:00 - 17:00 +31 (0)85 301 22 55

Wijn Relatiegeschenken online bestellen

Wilt u deze feestdagen uw medewerkers geen standaard kerstpakket schenken? Maak dan kennis met onze mooie wijn relatiegeschenken. Een wijn relatiegeschenk is een uitstekende keuze als kerstgeschenk voor uw medewerkers en zakelijke relaties, aangezien een lekker wijntje bij menig Nederlander heel populair is. De kans is dus ontzettend groot dat de ontvanger oprecht blij is met het kerstpakket dat hij of zij ontvangt. Een wijn relatiegeschenk rond de feestdagen ontvangen komt sowieso goed uit, omdat rond deze tijd hoogstwaarschijnlijk tijdens de gezellige diners en avonden een glaasje wijn wordt geschonken!

Waarom Kerstpakket Online? Betaal achteraf Mooie showroom Huiszending mogelijk Beoordeeld: 9.2/10
Prijs
Kleur
Thema
Artikel
Food
Magazijn
Filter & sorteer
Actieve filters Herstel filter
Kerstpakket Wijn Relatiegeschenken
Sorteren op:
Betaal achteraf Mooie showroom Huiszending mogelijk Beoordeeld: 9.2/10
Betaal achteraf Mooie showroom Huiszending mogelijk Beoordeeld: 9.2/10
Waarom Kerstpakket Online? Betaal achteraf Mooie showroom Huiszending mogelijk Beoordeeld: 9.2/10

Uitgebreid assortiment

Kerstpakket Online heeft voor u een uitgebreid assortiment aan wijn relatiegeschenken. De wijn relatiegeschenken zijn verdeeld in diverse prijscategorieën. U kiest gemakkelijk zelf een mooi en luxe pakket binnen uw budget uit. Behalve wijn relatiegeschenken heeft Kerstpakket Online ook geschenksets met daarin sterke dranken zoals whisky. Ook heeft u de optie om te kiezen voor een losse fles wijn met een mooie glazen set. Deze geschenken zullen gegarandeerd voor een lach zorgen.

U kunt in onze webshop diverse filters instellen, waardoor het heel eenvoudig wordt om het ideale pakket te vinden. Deze filters sorteren ons aanbod gebaseerd op onderwerpen zoals thema, inhoud, prijs en kleur van het pakket. Door gebruik te maken van onze filters, bespaart u veel tijd en stress, maar weet u wel zeker dat het pakket dat u heeft gekozen ook echt bij de ontvangers en uw bedrijf past.

Zelf een wijn relatiegeschenk samenstellen

Heeft u in ons assortiment geen ideaal reeds samengesteld geschenk kunnen vinden? Dan kunt u ook een pakket naar eigen wensen laten samenstellen. U geeft simpelweg uw wensen aan ons door, waarna onze stylisten een mooi voorstel maken. U kunt dit doen door het maatwerk formulier in te vullen of door een afspraak te maken met onze stylisten in onze showroom. Zo kunt u bijvoorbeeld een wijn relatiegeschenk samenstellen met daarbij mooie glazen en een heerlijk kaasplankje. Bekijk ons aanbod online en kies welke producten u in het wijn relatiegeschenk wilt hebben.

Veel keuze

Op onze website heeft u keuze uit meer dan 800 kerstpakketten. Deze pakketten zijn voor uw gemak onderverdeeld in categorieën en themas. Zo krijgt u eenvoudig een lijst van bijvoorbeeld uw favortiete reis, grill en supermarkt kerstpakketten!

Bestel gemakkelijk en snel via onze webshop

Bestellen bij Kerstpakket Online is heel eenvoudig. Ook voor de particulier. U kiest een reeds samengesteld wijn-relatiegeschenk of geeft uw maatwerk wensen door waarna er een pakket op maat wordt samengesteld. U geeft het aantal pakketten aan dat u nodig heeft en samen spreken we een datum, tijd en locatie van levering af. Wij leveren de pakketten vervolgens veilig op locatie af.

Neem vrijblijvend contact op

Mocht u nog vragen en/of opmerkingen hebben, dan kunt u vrijblijvend contact opnemen met onze klantenservice. Deze is op verschillende manieren te bereiken: via live-chat, per telefoon en via e-mail. Onze deskundigen zullen er dan alles aan doen om u spoedig en zo goed mogelijk te helpen met uw kwestie. Kies deze komende feestdagen dus voor een mooi en luxe wijn-relatiegeschenk van Kerstpakket online om uw werknemers en andere zakelijke relaties te bedanken voor hun medewerking en inzet!

Altijd op de hoogte Blijf per e-mail op de hoogte van het laatste nieuws
en de sfeervolste kerstpakketten
Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een: 9.2/10
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...