Kerstpakketten aanbod 10 tot 20 euro

Bekijk, vergelijk en vind het mooiste kerstpakket in de prijsklasse 10 tot 20 euro. Rijkgevulde pakketten voor een mooie prijs. De kerstpakketten van 10 tot 20 euro bevatten een thema en voor ieder wat wils is er een mooi eindejaarsgeschenk.

Waarom kerstpakket online? Betaal achteraf Gratis bonuscadeau's bij iedere bestelling Assortiment met 800+ kerstpakketten Beoordeeld met een: 9.7/10
Filteren Herstel filter
Prijzen
Thema
Prijs
Artikel
Food
Kleur
Landen
Plaats
Overig
Regio
Magazijn
Product
Voorkeur
Filter & sorteer
Actieve filters Herstel filter
Categorie: Kerstpakket Prijs: 20 euro
Sorteren op:
Betaal achteraf Gratis bonuscadeau’s bij iedere bestelling Assortiment met 800+ kerstpakketten
Waarom kerstpakket online? Betaal achteraf Gratis bonuscadeau's bij iedere bestelling Assortiment met 800+ kerstpakketten Beoordeeld met een: 9.7/10

Kies, vergelijk en bestel eenvoudig online

Bent u opzoek naar een kerstpakket in de prijsklasse 10 - 20 euro? Dan bent u hier aan het juiste adres. Op deze pagina biedt Kerstpakketonline alle kerstpakketten aan die binnen deze prijs vallen. Over deze kerstpakketten is door onze specialisten lang nagedacht en hebben dan ook uiteindelijk een heel aantal pracht pakketten weten te maken. Neem eens een kijkje tussen alle kerstpakketten, wie weet zit er iets voor u bij! Deze kerstpakketten zijn dan ook elk jaar erg populair!

Zou u liever uw zoekbereik vergroten? Bij de kerstpakketten voor €25 zult u nog extra pakket formules terugvinden die misschien perfect naar wens zijn. Liever een kleinere cadeautje? Dan zullen de kerstpakketten van €15 en €10 u misschien beter liggen. Vanaf minimaal 5 stuks per soort is het ook zeker mogelijk om te combineren tussen pakketten van verschillende prijzen.

 

Altijd op de hoogte Blijf per e-mail op de hoogte van het laatste nieuws
en de sfeervolste kerstpakketten
Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een: 9.7/10
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...