Facebook pixel

Klantbeoordeling 9.2/10
Pakketten filteren

Kerstpakketten aanbod 10 tot 20 euro

Bekijk, vergelijk en vind het mooiste kerstpakket in de prijsklasse 10 tot 20 euro. Rijkgevulde pakketten voor een mooie prijs. De kerstpakketten van 10 tot 20 euro bevatten een thema en voor ieder wat wils is er een mooi eindejaarsgeschenk.

Actieve filters Herstel filters
Prijs: 20 euro
Sorteren op:
Risicoloos Achteraf Betalen Klantbeoordeling 9,2 / 10 Ruim 825 kerstpakketten Eigen showroom
Hulp nodig? Hulp nodig? Wij zitten er klaar voor! Stel hier je vraag
Prijs
Kleur
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn

Kies, vergelijk en bestel eenvoudig online

Bent u opzoek naar een kerstpakket in de prijsklasse 10 - 20 euro? Dan bent u hier aan het juiste adres. Op deze pagina biedt Kerstpakketonline alle kerstpakketten aan die binnen deze prijs vallen. Over deze kerstpakketten is door onze specialisten lang nagedacht en hebben dan ook uiteindelijk een heel aantal pracht pakketten weten te maken. Neem eens een kijkje tussen alle kerstpakketten, wie weet zit er iets voor u bij! Deze kerstpakketten zijn dan ook elk jaar erg populair!

Zou u liever uw zoekbereik vergroten? Bij de kerstpakketten voor €25 zult u nog extra pakket formules terugvinden die misschien perfect naar wens zijn. Liever een kleinere cadeautje? Dan zullen de kerstpakketten van €15 en €10 u misschien beter liggen. Vanaf minimaal 5 stuks per soort is het ook zeker mogelijk om te combineren tussen pakketten van verschillende prijzen.

Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. Neem contact op