Facebook pixel

Klantbeoordeling 9.2/10
Pakketten filteren

Kerstpakket van 25 euro gezocht?

Kerstpakketten van 25 euro zijn erg populair en laat dat nu net een categorie zijn waar Kerstpakket Online veel aanbod in heeft. Het assortiment in de prijsklasse van 25 euro is divers en dat betekent dat er geschenken zijn voor mannen, vrouwen, jong en oud, al dan niet met een actueel thema. De pakketten zijn verpakt in een mooie geschenkverpakking en dat maakt het verrassingseffect groot.

Actieve filters Herstel filters
Prijs: 25 euro
Sorteren op:
Risicoloos Achteraf Betalen Klantbeoordeling 9,2 / 10 Ruim 825 kerstpakketten Eigen showroom
Hulp nodig? Hulp nodig? Wij zitten er klaar voor! Stel hier je vraag
Prijs
Gewenst aantal
Kleur
Thema
Artikel
Food
Landen
Magazijn

Aanbod kerstpakketten van 25 euro

De thema kerstpakketten van 25 euro zijn erg populair in Nederland en Belgie. De pakketten van rond de 25 euro zijn opgesplitst in diverse actuele thema's en kleuren. Om snel tot het gewenste kerstpakket van 25 euro te komen kunt u de filters aan de linkerzijde van de pagina gebruiken. Wilt u geen enkel financieel risico lopen, kies dan voor Achteraf Betalen tijdens het afronden van de bestelling in onze webshop.

Had u een kleinere attentie in gedachten? Bekijk de kerstpakketten voor €15 hier. Wenst u een meer gevuld pakket the schenken, dan hebben wij leuke kerstpakketten voor €30 en kerstpakketten voor €35.

Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. Neem contact op