Bereikbaar van 09:00 - 17:00 +31 (0)85 301 22 55

Eerlijke kerstpakketten

De feestdagen staan weer voor de deur, de kerstboom is opgetuigd, de cadeautjes in feestelijke verpakkingen liggen onder de kerstboom en de heerlijke geuren uit de keuken komen u tegemoet. Steeds meer mensen staat in deze periode stil bij de betekenis van kerst. Wat is uw kerstgedachte? Betekent dit het gezellig samenzijn met familie en vrienden? Vrede op aarde? Een eerlijke wereld voor iedereen? Voor veel mensen is kerst niet alleen het ontvangen en geven van cadeaus, maar het heeft een veel grotere betekenis. Wij zijn ons hiervan bewust. Milieu, klimaat, gelijkheid, duurzaamheid spelen een steeds belangrijkere rol op de wereld, en in organisaties. Kerstpakket Online houdt rekening met deze ontwikkeling en biedt een ruim aanbod eerlijke kerstpakketten aan. Hiermee dragen wij ook direct een kleine bijdrage aan de wereld. Bekijk het aanbod op Kerstpakket Online en kies dit jaar ook voor een eerlijk kerstpakket bestaande uit heerlijke lekkernijen, trendy gadgets en duurzame verpakkingen.

Waarom Kerstpakket Online? Betaal achteraf Gratis bonuscadeau Huiszending mogelijk Beoordeeld: 9.3/10
Prijs
Kleur
Thema
Artikel
Food
Magazijn
Filter & sorteer
Actieve filters Herstel filter
Kerstpakket Eerlijk
Sorteren op:
Betaal achteraf Gratis bonuscadeau Huiszending mogelijk Beoordeeld: 9.3/10
Betaal achteraf Gratis bonuscadeau Huiszending mogelijk Beoordeeld: 9.3/10
Waarom Kerstpakket Online? Betaal achteraf Gratis bonuscadeau Huiszending mogelijk Beoordeeld: 9.3/10

Betekenis eerlijk kerstpakket

Maar waaruit bestaat eean een eerlijk kerstpakket laat u zien aan uw medewerkers, leveranciers en samenwerkingspartners dat u als persoon en bedrijf begaan bent met het milieu en de maatschappij. Met dit kleine gebaar draagt u een steentje bij aan een betere wereld voor natuur en mens. Kerstpakket Online biedt een uitgebreid aanbod eerlijke kerstpakketten.  

Uitgebreid aanbod

Kerstpakket Online biedt een breed assortiment eerlijke kerstpakketten aan. In dit assortiment vindt u kerstpakketten met milieuvriendelijke en Fairtrade producten. Fairetrade is internationale handel die gericht is op duurzame ontwikkeling in ontwikkelingslanden. Fairetrade producten hebben een prijs die in verhouding staat tot de werkelijke productiekosten, en niet een prijs die wordt bepaald door de verhoudingen van de internationale markt. Ook zijn bij deze producten strengere milieueisen gesteld. Benieuwd wat de mogelijkheden zijn van Fairetrade producten bij de eerlijke kerstpakketten van Kerstpakket Online? Bekijk dan het complete aanbod online en laat u verrassen door het veelzijdig, eerlijk aanbod.  

In alle soorten en maten

Eerlijke kerstpakketten zijn er in allerlei soorten en maten. Bent u op zoek naar een eerlijk kerstpakket van een budget van twintig euro, of hebt u een budget van vijftig euro. Ongeacht wat uw budget is, bij Kerstpakket Online vindt u een passend eerlijk kerstpakket voor elk budget. Wilt u uw medewerkers verrassen met een volume pakket vol eerlijke en milieubewuste food-artikelen? Of gaat uw voorkeur uit naar een eerlijk kerstpakket met een leuke gadget zoals een sporttas, woonaccessoire of keukenapparaat, aangevuld met heerlijke Fairetrade producten? Bekijk het aanbod van Kerstpakket Online en laat u verrassen door de vele mogelijkheden.

Vragen of meer informatie?

Wilt u het goede voorbeeld geven aan uw medewerkers, leveranciers en/of samenwerkingspartners? Kies dan voor een eerlijk kerstpakket met Fairetrade en milieubewuste artikelen. Een eerlijk kerstpakket is in diverse soorten en maten verkrijgbaar. Bekijk het aanbod online en laat u verrassen. Hebt u vragen of de inhoud van een eerlijk kerstpakket? Of over een specifiek product? Neem telefonisch of per e-mail contact op met onze Klantenservice. Onze Klantenservice is bereikbaar via info@kerstpakketonline.nl of +31 (0)85 301 2255.
 

Altijd op de hoogte Blijf per e-mail op de hoogte van het laatste nieuws
en de sfeervolste kerstpakketten
Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een: 9.3/10
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...