Bereikbaar van 09:00 - 17:00 +31 (0)85 301 22 55

Eerlijke kerstpakketten overzicht

Shop MVO eerlijke kerstpakketten voordelig bij Kerstpakket Online. De keuze is enorm en er is voor ieder wat wils een mooi eerlijk kerstpakket te vinden. Wist u dat achteraf betalen mogelijk is? Deze optie kan geselecteerd worden tijdens het invoeren van de order.

Waarom Kerstpakket Online? Betaal achteraf Mooie showroom Huiszending mogelijk Beoordeeld: 9.2/10
Prijs
Kleur
Thema
Artikel
Food
Magazijn
Filter & sorteer
Actieve filters Herstel filter
Kerstpakket Eerlijk
Sorteren op:
Betaal achteraf Mooie showroom Huiszending mogelijk Beoordeeld: 9.2/10
Betaal achteraf Mooie showroom Huiszending mogelijk Beoordeeld: 9.2/10
Waarom Kerstpakket Online? Betaal achteraf Mooie showroom Huiszending mogelijk Beoordeeld: 9.2/10
Eerlijk kerstpakket vol met MVO artikelen

Eerlijke kerstpakketten voor een eerlijke prijs

De feestdagen staan weer voor de deur, de kerstboom is opgetuigd, de cadeautjes in feestelijke verpakkingen liggen onder de kerstboom en de heerlijke geuren uit de keuken komen u tegemoet. Steeds meer mensen staat in deze periode stil bij de betekenis van kerst. Wat is uw kerstgedachte? Betekent dit het gezellig samenzijn met familie en vrienden? Vrede op aarde? Een eerlijke wereld voor iedereen? Voor veel mensen is kerst niet alleen het ontvangen en geven van cadeaus, maar het heeft een veel grotere betekenis. Wij zijn ons hiervan bewust. Milieu, klimaat, gelijkheid en duurzaamheid spelen een steeds belangrijkere rol op de wereld en binnen organisaties. Kerstpakket Online houdt rekening met deze ontwikkeling en biedt een ruim aanbod kerstgeschenken aan. Hiermee dragen wij ook direct een kleine bijdrage aan de wereld. Bekijk het aanbod op Kerstpakket Online en kies dit jaar ook voor een eerlijk kerstpakket bestaande uit heerlijke lekkernijen, trendy gadgets en duurzame verpakkingen.  

Betekenis eerlijk kerstpakket

Maar waaruit bestaat een eerlijk kerstpakket? Een dergelijk geschenk bestaat uit een diversiteit aan Fairetrade en milieuvriendelijke producten. Dit betekent dat alle producten in het kerstpakket ecologisch verantwoord zijn. De betekenis van ecologisch is dat er rekening wordt gehouden met het leven van dieren en planten. Met het geven van een eerlijk eindejaarsgeschenk laat u zien aan uw medewerkers, leveranciers en samenwerkingspartners dat u als persoon en bedrijf begaan bent met het milieu en de maatschappij. Met dit kleine gebaar draagt u een steentje bij aan een betere wereld voor natuur en mens. In de regel bevatten de pakketten een uniek karakter.

Uitgebreid aanbod

Kerstpakket Online biedt een breed assortiment kerstpakketten aan. In dit assortiment vindt u een aanbod met milieuvriendelijke en Fairtrade producten, alsmede een keuzekado kerstconcept. Fairetrade is internationale handel die gericht is op duurzame ontwikkeling in ontwikkelingslanden. Fairetrade producten hebben een prijs die in verhouding staat tot de werkelijke productiekosten, en niet een prijs die wordt bepaald door de verhoudingen van de internationale markt. Ook zijn bij deze producten strengere milieueisen gesteld. Benieuwd wat de mogelijkheden zijn van Fairetrade producten bij de eerlijke kerstpakketten van Kerstpakket Online? Bekijk dan het complete aanbod online en laat u verrassen door het veelzijdig, eerlijk aanbod.  

In alle soorten en maten

Onze collectie is verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. Bent u op zoek naar een eerlijk kerstpakket van een budget van twintig euro, of heeft u een budget van vijftig euro. Ongeacht wat uw budget is, bij Kerstpakket Online vindt u een passend kerstpakket voor elk budget. Wilt u uw medewerkers verrassen met een volume pakket vol eerlijke en milieubewuste food-artikelen? Of gaat uw voorkeur uit naar een eerlijk kerstpakket met een leuke gadget zoals een sporttas, woonaccessoire of keukenapparaat, aangevuld met heerlijke Fairetrade producten? Bekijk het aanbod van Kerstpakket Online en laat u verrassen door de vele mogelijkheden.

Eerlijke kerstpakketten vol MVO producten

Vragen of meer informatie?

Wilt u het goede voorbeeld geven aan uw medewerkers, leveranciers en/of samenwerkingspartners? Kies dan voor een eerlijk kerstpakket met Fairetrade en milieubewuste artikelen. Een eerlijk kerstpakket is in diverse soorten en maten verkrijgbaar. Bekijk het aanbod online en laat u verrassen. Hebt u vragen of de inhoud van een eerlijk kerstpakket? Of over een specifiek product? Neem telefonisch of per e-mail contact op met onze klantenservice. Onze Klantenservice is bereikbaar via service@kerstpakketonline.nl of +31 (0)85 301 2255.

Veelgestelde vragen

Kan ik bij jullie Eerlijke Kerstpakketten uitzoeken? Op welke tijdstippen is jullie klantenservice bereikbaar? Hoe groot is jullie collectie? Wat is de uiterste besteldatum?
Advies nodig? Onze klantenservice staat iedere werkdag van 09:00 tot 17:00 voor u klaar. +31 (0)85 301 22 55 service@kerstpakketonline.nl
Altijd op de hoogte Blijf per e-mail op de hoogte van het laatste nieuws
en de sfeervolste kerstpakketten
Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een: 9.2/10
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...