Bereikbaar van 09:00 - 17:00 +31 (0)85 301 22 55

Kleine kerstpakketten overzicht

Bent u op zoek naar kleine kerstpakketten? Een klein kerstpakket is hét geschenk om uw medewerkers, partners of klanten te bedanken voor de fijne samenwerking van het afgelopen jaar. Kerstpakket Online heeft een ruim assortiment kleine kerstpakketten waarmee u zeker zal slagen. Neem een kijkje en laat u verrassen.

Waarom Kerstpakket Online? Betaal achteraf Mooie showroom Huiszending mogelijk Beoordeeld: 9.2/10
Prijs
Kleur
Thema
Artikel
Food
Magazijn
Filter & sorteer
Actieve filters Herstel filter
Kerstpakket Kleine
Sorteren op:
Betaal achteraf Mooie showroom Huiszending mogelijk Beoordeeld: 9.2/10
Betaal achteraf Mooie showroom Huiszending mogelijk Beoordeeld: 9.2/10
Waarom Kerstpakket Online? Betaal achteraf Mooie showroom Huiszending mogelijk Beoordeeld: 9.2/10
Uitgebreide selectie kleine kerstpakketten

Klein kerstpakket, groot gebaar

Het ontvangen van een kerstpakket is voor veel medewerkers het hoogtepunt aan het eind van het jaar. Het is een mooie blijk van waardering aan uw collega’s voor al het harde werk dat ze voor uw onderneming hebben verricht. Wanneer u een groot team heeft, kan het geven van kerstpakketten wel een grote uitgave zijn. Dit is echter geen reden om geen kerstpakketten te geven. De waardering voor uw medewerkers hoeft immers niet te duur te zijn! Met de kleine kerstpakketten van Kerstpakket Online is er voor elk budget een mooi eindejaarsgeschenk mogelijk. Met ruim 800 unieke geschenken heeft u genoeg keuze uit diverse kleine kerstpakketten. Kies voor een klein kerstpakket vol heerlijke etenswaren, geef pakketten met een thema of juist met één kleur en maak het pakket helemaal compleet met een persoonlijke boodschap. Bij Kerstpakket Online is alles mogelijk! Met welk kerstpakket van Kerstpakket Online gaat u uw collega’s verrassen? De keuze is aan u!

Uw kleine kerstpakketten zelf samenstellen

Wilt u uw kerstpakketten persoonlijk maken en heeft u helemaal in gedachten hoe elk klein kerstpakket voor uw werknemers eruit komt te zien? Bij Kerstpakket Online kunt u uw kerstpakketten helemaal zelf samenstellen. Via het formulier ‘maatwerk kerstpakketten’ kunt u uw wensen aan ons kenbaar maken. Onze stylisten gaat vervolgens aan de slag met het zoeken van een pakket helemaal passend op uw smaak. We sturen een foto van het kerstpakket naar u op en zullen na een akkoord direct de kleine kerstpakketten zorgvuldig vullen en opsturen. Belangrijk om te weten: het samenstellen van kerstpakketten kan vanaf een bestelwaarde van minimaal 100 stuks. Uiteraard bepaalt u geheel zelf het thema, bijvoorbeeld duurzame kerstpakketten, blauw gekleurde pakketten of kies voor een apart geschenk.. De keuze ligt helemaal bij u als opdrachtgever.

Wij leveren kleine kerstpakketten door heel Nederland!

Wij snappen dat u met zekerheid wilt weten of uw kleine kerstpakketten ook bij u worden geleverd. Geen zorgen! Kerstpakket Online beschikt over een grote klantenkring door heel Nederland. We zijn daarom elke dag door het hele land te vinden en leveren aan onze klanten in alle uithoeken van Nederland. Zo leveren wij bij zowel kleine tot grote bestellingen van kleine kerstpakketten uw order veilig en snel op de aangegeven bestemming. U kunt bij Kerstpakket Online daarom altijd rekenen dat u uw kerstpakketten volgens afspraak op tijd zal ontvangen. Bent u toch meer op zoek naar een volumineus pakket, bekijk dan het aanbod exclusieve kerstpakketten.

Aanbod en genoeg keuze voor het bestellen van een klein kerstpakket

Op zoek naar persoonlijk advies?

Wij van Kerstpakket Online hebben als doel kerstpakketten voor elk budget te kunnen verzorgen. Met onze kleine kerstpakketten kunt u al voor minder dan €10,- een klein kerstpakket kopen! Laat u daarom inspireren door ons grote aanbod en kies voor een geschenk dat past bij uw collega’s.

Wilt u graag persoonlijk advies over de mogelijkheden? Neem contact met ons op via de mail of telefonisch. We helpen u graag verder met het vinden van hét beste eindejaarsgeschenk.

Altijd op de hoogte Blijf per e-mail op de hoogte van het laatste nieuws
en de sfeervolste kerstpakketten
Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een: 9.2/10
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...